Ghiță, arestat 18 zile în vederea extrădării

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost arestat 18 zile în vederea extrădării. Poliția a fost informată cu întârziere de arestarea lui Ghiță.

Astfel, mandatul emis inițial pentru arestul de 60 de zile este infirmat, pe numele infractorului fiind emis mandatul de arest cu perioare de 18 zile.

În această perioadă, Poliția din România trebuie să trimită către Ministerul Justiției din Serbia toate documentele necesare în vederea extrădării lui Ghiță.

Sebastian Ghiță a petrecut a patra noapte în spatele gratiilor în arestul poliției sârbe. Situația fostului deputat este încă neclară, pentru că nici autoritățile române, nici cele de la Belgrad nu au dat informații suplimentare în legătură cu Sebastian Ghiță.

În arestul din Belgrad, acesta nu a primit încă vizitele familiei. Este pentru prima oară când infractorul se află încarcerat și există informația că stă în celulă cu alți doi deținuți.

Infractorul a fost arestat în cursul nopții de joi spre vineri, el fiind legitimat de poliția sârbă. Era însoțit de fratele lui, care avea documente reale, în timp ce Sebastian Ghiță a prezentat documente false.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…