Ghiță: Se încearcă întoarcerea votului românilor; mi s-a cerut un denunț împotriva lui Dragnea, ca să nu fie premier

Ghiță: Se încearcă întoarcerea votului românilor; mi s-a cerut un denunț împotriva lui Dragnea, ca să nu fie premier

Fostul deputat Sebastian Ghiță susține că Direcția Națională Anticorupție este un "instrument" prin care "mai marii zilei" încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie și că a fost amenințat că îi vor fi trimise la închisoare rudele și prietenii dacă nu face un denunț împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

"În ultima perioadă, am fost și eu vizitat de un avocat al DNA, care, nu pe ocolite, în mod direct, mi-a spus că, dacă fac niște denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o șansă. (...) Au încercat și acum doi ani împotriva fostului prim-ministru Ponta, iar de data aceasta l-au ales pe Dragnea. Cum există un interes împotriva cuiva în România, cum apar dintr-o dată denunțători binevoitori care știu, mint, interpretează lucrurile într-un anume fel favorabil procurorului. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia domnului Dragnea, oameni pe care îi cunosc de 15 ani de zile, atunci răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele, îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, la fel cum au dus-o pe mama lui Victor Ponta, că îi vor aresta pe frate, prieteni și că am să mă întâlnesc cu toți la închisoare. Iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea, ca să fie blocat să devină prim-ministru", a declarat Ghiță într-o înregistrare video difuzată, miercuri, de România TV.

În debutul înregistrării, Ghiță spune că, dacă aceasta va rula, înseamnă că "lucrurile nu mai sunt bine deloc și că niciun argument și nicio rațiune" nu îl vor mai putea face să tacă.

"Se încearcă, s-a încercat deja și poate că se va reuși zdrobirea voinței românilor și întoarcerea votului pe care aceștia l-au dat masiv în favoarea dezvoltării, a unor salarii și pensii decente, în favoarea unor oameni care să construiască și să dezvolte România. DNA este instrumentul folosit de mai marii zilei și de către interesele străine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea, cel care conduce PSD și care a asigurat victoria acestui partid în alegeri alături de aliații săi, a fost tot timpul campaniei electorale șantajat și amenințat. A fost șantajat și amenințat și presat să nu devină prim-ministru", a adăugat Sebastian Ghiță.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”