Gică Popescu ar putea fi eliberat condiţionat

Gică Popescu ar putea fi eliberat condiţionat

Gheorghe Popescu, încarcerat din martie 2014 în Penitenciarul Jilava, pentru acuzaţii de evaziune fiscală în dosarul transferurilor", va ajunge în faţa instanţei pentru a cere eliberarea condiţionată. 

Argumentul principal care susţine solicitarea depusă la Judecătoria Sectorului 4 este raportul favorabil întocmit de Comisia pentru eliberare condiţionată de la închisoare, care consemnează comportamentul bun al acestuia în timpul detenţiei, faptul că a muncit şi a obţinut astfel reducerea zilelor de executat.

Potrivit legii, acesta trebuia să execute cel puţin două treimi din pedeapsa de trei ani, adică o lună şi zece zile de închisoare, un verdict dat de instanţă în martie 2014.

Din cele opt persoane condamnate definitiv prin aceeaşi decizie au mai fost eliberaţi condiţionat până acum George Copos, fost acţionar al Rapidului, şi Jean Pădureanu, fost preşedinte al echipei Gloria Bistriţa. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?