Gică Popescu, dezvăluiri emoționante: „Dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat pe 4 martie, tata era și azi în viață”

Gică Popescu, dezvăluiri emoționante: „Dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat pe 4 martie, tata era și azi în viață”

Gică Popescu a explicat care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit după gratii, după ce a fost condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor.

”Am stat 20 de luni și ce nu te omoară te întărește. Nenorocirea a fost că s-a prăpădit tata și e greu de acceptat. Dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat pe 4 martie, tata era și azi în viață! Asta e cel mai greu de acceptat. Tata a murit de mândrie, i-a crăpat inima de mândru ce era.

Nu știu dacă m-a marcat pușcăria. A fost foarte, foarte greu de acceptat că 2 ani voi sta departe de copii. Ei au suferit enorm și s-au maturizat, dar eu voiam să fiu lângă ei. Nu e simplu”, a spus Popescu, pentru Gazetă.

Gică Popescu, condamnat în Dosarul Transferurilor

Pe 4 martie 2014, Gică Popescu a fost condamnat pentru o perioadă de 3 ani, o lună și zece zile cu executare. În cazul în care "Baciul" ar fi primit o pedeapsă de maxim 3 ani, el ar fi putut fi condamnat cu suspendare. Acesta a fost eliberat condiționat pe 4 noiembrie 2015.

Gică Popescu are 115 selecții la echipa națională și 16 goluri. În România, el a evoluat pentru Universitatea Craiova, Steaua și Dinamo.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...