Gigel Știrbu (PNL) îl acuză pe Mihai Fifor că e un lacheu: „Ați pus la dispoziție bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren pentru Cumpănașu din banii contribuabililor”

Gigel Știrbu (PNL) îl acuză pe Mihai Fifor că e un lacheu: „Ați pus la dispoziție bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren pentru Cumpănașu din banii contribuabililor”.

 Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, îl acuză de ”delir” pe secretarul general PSD, Mihai Fifor, care îl învinovățise luni pe președintele Klaus Iohannis pentru moartea fetiței de 11 ani din Dâmbovița.

 ”Cum de nu vă este rușine făcând parte din acest josnic PSD să puneți în cârca președintelui României o asemenea tragedie? (…) Ați sprijinit infractorii când ați votat Legea recursului compensatoriu în urma căreia au fost eliberați mai repede din închisori peste 14.000 de deținuți, ați depopulat Ministerul Afacerilor Interne de cadre bine pregătite și profesioniste, scoțându-i la pensie la 40 de ani pentru a-i înlocui cu fel și fel de lipitori, atârnători de partid și oameni de nimic din Teleorman”.

Știrbu l-a acuzat pe Fifor că se comportă ca un ”lacheu”, amintind că acesta i-a furnizat lui Aelxandru Cumpănașu ”bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren din banii contribuabililor români”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

3 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…