Gigel Știrbu (PNL) îl acuză pe Mihai Fifor că e un lacheu: „Ați pus la dispoziție bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren pentru Cumpănașu din banii contribuabililor”

Gigel Știrbu (PNL) îl acuză pe Mihai Fifor că e un lacheu: „Ați pus la dispoziție bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren pentru Cumpănașu din banii contribuabililor”

Gigel Știrbu (PNL) îl acuză pe Mihai Fifor că e un lacheu: „Ați pus la dispoziție bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren pentru Cumpănașu din banii contribuabililor”.

 Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, îl acuză de ”delir” pe secretarul general PSD, Mihai Fifor, care îl învinovățise luni pe președintele Klaus Iohannis pentru moartea fetiței de 11 ani din Dâmbovița.

 ”Cum de nu vă este rușine făcând parte din acest josnic PSD să puneți în cârca președintelui României o asemenea tragedie? (…) Ați sprijinit infractorii când ați votat Legea recursului compensatoriu în urma căreia au fost eliberați mai repede din închisori peste 14.000 de deținuți, ați depopulat Ministerul Afacerilor Interne de cadre bine pregătite și profesioniste, scoțându-i la pensie la 40 de ani pentru a-i înlocui cu fel și fel de lipitori, atârnători de partid și oameni de nimic din Teleorman”.

Știrbu l-a acuzat pe Fifor că se comportă ca un ”lacheu”, amintind că acesta i-a furnizat lui Aelxandru Cumpănașu ”bodyguard din Jandarmerie și mașină de teren din banii contribuabililor români”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Așa o fi?

5 Câh...