Gigi Becali (FCSB) - Sporting nu este o echipă de netrecut, o putem învinge la București

Gigi Becali (FCSB) - Sporting nu este o echipă de netrecut, o putem învinge la București

Finanțatorul grupării de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, marți seara, la postul Digi Sport, după rezultatul de egalitate, 0-0, din prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor cu Sporting Lisabona, că formația portugheză nu este "de netrecut" și că poate fi învinsă în returul de la București.

"Mi-e teamă că la București o echipă așa de valoroasă cum e Sporting va marca. Așa că noi va trebui să dăm două goluri aici. Eu zic că putem învinge la București. L-am pierdut pe Pintilii (n.r. — suspendat), dar o să revină Budescu. Și zic eu că așa o să avem mai multă calitate în retur. Avem șansa noastră. Cu noroc, avem șansă. Sporting nu este o echipă de netrecut. Nu este nici Barcelona, nici Real Madrid, nici Manchester United sau Manchester City. Pe ăștia îi putem bate. Păi în seara asta dacă se termina 2-0 se supăra cineva? Dădeau Enache și Alibec și aia era", a spus Becali.

Acesta a menționat că în meciul de la Lisabona formația roș-albastră nu putea obține mai mult decât cu noroc. "Deși sunt mai valoroși ca noi și azi au jucat mai bine, noi am avut ocaziile mai mari. La Enache a fost o ocazie clară, clară. Și el și Alibec au fost singuri cu portarul. Eu sunt mulțumit. Mai mult nu se putea azi decât cu noroc. Am făcut maximum în acest meci", a adăugat Becali.

Echipa de fotbal FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marți seara, în deplasare, cu Sporting Lisabona, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată în 23 august, la București.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...