Gigi Becali a vrut o cruce pe cer, din drone, la derby-ul cu Rapid. De ce a renunțat la planul său

Gigi Becali a vrut o cruce pe cer, din drone, la derby-ul cu Rapid. De ce a renunțat la planul său

În euforia sa, Gigi Becali promitea la finalul sezonului regulat că la toate meciurile din play-off va organiza focuri de artifcii prin car să sărbătorească fiecare pas spre titlu. A renunțat la idee, dar pentru meciul de sâmbătă cu Rapid i-a trecut prin cap o alta: să ”deseneze” pe cer, din drone, o cruce imensă.

Gigi Becali așteaptă rezultate bune și în Liga Campionilor. Foto Sportpictures

Finanțatorul FCSB nu a asistat la derby-ul cu Rapid (2-2), dar a vrut ca cei 45.000 de spectatori de pe Arena Națională, să se bucure de o cruce imensă, realizată cu ajutorul dronelor. Inițial, Gigi Becali anunțase că vine la stadion, mai ales că a vrut să pună la cale o surpriză, dar nu pirotehnică. Becali ar fi vrut ca, pe întreaga durată a derbyului, pe cer să ”troneze” o imensă cruce realizată din drone .

După partida de sâmbătă, milionarul a intrat în direct la Digi Sport Special și a explicat ce l-a determinat să renunțe la plan. ”A fost așa, o idee. Dar m-am gândit că sunt bani cheltuiți degeaba”, a spus Gigi Becali.

Întrebat înainte de jocul cu giuleștenii cum pregătește sărbătoarea câștigării unui titlu așteptat din 2015, Becali a venit cu o variantă excentrică, în stilul său caracteristic. „Pregătesc o surpriză frumoasă, creştinească, nu cu artificii. Vreau să fac pe Arena Naţionlă din drone o cruce de lumini. Cât timp se joacă meciul. să fie crucea pe cer, adică biruinţa. Numai crucea. O să vedem. O să fie crucea din drone pe tot cerul. La meciul cu Rapid (sâmbătă, 20 aprilie, 20.30) cred că mă duc, dacă vom avea aprobarea să avem crucea pe cer din drone, cred că mă duc şi eu la meci“, a explicat finanțatorul FCSB.

Nu va participa la decernarea medaliilor

Patronul FCSB a fost chestionat și dacă va fi prezent pe stadion la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 9-a din play-off, penultima a sezonului, când ar putea avea loc festivitatea de premiere a celor de la FCSB, dar a spus că nu va veni la partidă.

”Nu, nu voi veni la meci. Nu am niciun merit la acest titlu. E meritul lor, ei trebuie să primească medaliile. Eu vin doar dacă sunt bani. Ei gândesc sportiv, eu, financiar. Pe mine, asta mă interesează. Dacă vom ajunge în grupele Champions League, atunci mă voi duce pentru că acolo vor fi bani. Voi face două-trei milioane numai din bilete”, a încheiat Gigi Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro