Gigi Becali i-a lăsat cu gura căscată pe cei din studio: Discurs cu tentă rasistă la adresa clubului Rapid

Gigi Becali i-a lăsat cu gura căscată pe cei din studio: Discurs cu tentă rasistă la adresa clubului Rapid

FCSB va stabili, diseară, un nou record de asistenţă la un meci în noul sezon, după cum Adevărul a scris aici. Iar asta în condiţiile în care formaţia din Berceni nu poate folosi capacitatea maximă a Arenei Naţionale din cauza unei sancţiuni primite din partea UEFA.

Ce a spus Gigi Becali?

*Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare şi iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă!

*Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred ei că merge cu batjocura.

*Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. Vând şi la Craiova, vând şi la CFR. Dar la preţul pe care-l cer.

*Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 VIDEO Dialog între un soldat rus și unul ucrainean: „Ascultă, termină-mă” / „Nu suntem ca voi, nenorociților!”