Gigi Becali, în război cu Geambașu și Naum. Planuri noi cu FCSB și promisiunea făcută celor doi analiști TV

Gigi Becali, în război cu Geambașu și Naum. Planuri noi cu FCSB și promisiunea făcută celor doi analiști TV

Gigi Becali (65 de ani) s-a sucit, pentru a n-a oară. Dfeși în urmă cu câteva luni declara că va lăsa moștenire echipa si se va dedica altor proiecte, finanțatorul celor de la FCSB a ieșit cu noi dezvăluri, stârnit de doi dinre criticii săi, analiștii TV Cristian Geambașu și Radu Naum.

Gigi Becali rămâne la FCSB pentru a o duce pe cele mai înalte culmi ale gloriei. Foto Sportpictures

Conform lui Gigi Becali, acesta are două obiective majore în fotbal: vrea în grupele Ligii Campionilor și să vândă un jucător cu cel puțin 20 de milioane de euro.

„Eu sunt pe minus 20 de milioane de euro în acest moment. Jumătate din academie, la vară, e gata. Ce, sunt nebun?! Dau banii mei la fotbal? Am 65 de ani, nu mă mai interesează imaginea. Nu vreau politică, eu merg la biserică. N-am să las niciodată moștenire echipa de fotbal . Eu nu o las la familia mea. Înseamnă să îți ții copiii lângă foc, ar însemna falimentul familiei. Nu vreau să fac asta!

Cui să o vând, că nu o cumpără nimeni? I-o dau lui Talpan, vino și ia-o tu. Păi, ce să fac? Să dau 5, 10 milioane din banii mei? E greu! Cât trăiesc, eu pot să o gestionez. Eu am auzit că și Mihai Rotaru vrea să scape de fotbal, dar nu știe cum să iasă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Vrea 40 de milioane de euro din Liga Campionilor

Eu până nu le arăt lui Geambașu și lui Naum că mai merg o dată în Liga Campionilor, nu mă las. Mai vreau ceva, un lucru pe care nu l-am obținut. Vreau bani mulți din fotbal! Vreau câte 40 de milioane de euro din Ligă, acum e victoria 3 milioane de euro.

Până nu vând un jucător cu peste 20 de milioane de euro, nu mă las! Până nu le demonstrez lui Geambașu și Naum, nu mă las! Să nu luați ca răutate. E o ambiție prietenească. Eu așa consider, niște oameni într-o parte, eu într-o parte. Eu îi iubesc, că sunt oameni, nu mă supăr. Ca dovadă, ați văzut că râd, glumesc”, a concluzionat Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...