Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile la FCSB

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile la FCSB

Deși multă lume nu se aștepta, Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: a cedat acțiunile la FCSB. Mihai Stoica a anunțat că el este noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul milionarului, care în aceste zile se află la Muntele Athos.

Becali a cedat toate acțiunile la FCSB FOTO Adevărul

De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția.

A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. - Muntele Athos).

Gigi a cedat şi acțiunile E cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic când”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Scandalul de la derby-ul cu Rapid (0-1)

Pe 24 aprilie, patronul FCSB Gigi Becali a anunțat că se retrage de la clubul roș-albastru, în urma scandalului de la derby-ul cu Rapid (0-1), când arbitrul Feșnic nu a acordat două cartonașe roșii pentru giuleșteni în urma a două faulturi dure.

„Gigi Becali a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o aseară(n.r.24 aprilie). Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.

Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului. Eu nu voi face schimbări”, a declarat Mihai Stoica, la OrangeSport.

În aceste zile, Becali se află la Muntele Athos, alături de o delegație condusă de Preasfințitul Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal.

Alături de Gigi, care a fost invitat special, din această delegație fac parte și câțiva politicieni români.

Cu ce se va ocupa după retragerea din fotbal

Gigi Becal a susținut, pe 24 aprilie, o conferință de presă în care și-a anunțat retragerea din fotbal ca urmare manierei de arbitraj a lui Horațiu Feșnic din meciul pierdut cu Rapid, 0-1.

Finanțatorul roș-albaștrilor a decis și ce va face după ce va ieși din fotbal: se va dedica și mai mult vieții bisericești . „Păi, eu dimineață la 7 mă duc la biserică și după merg acasă. Nici aici nu mai stau. M-ați mai văzut pe mine la palat? Biserică, casă, rugăciune, oi. Mie îmi place să stau cu călugării 5-6 ore. Mă duc pe la mănăstiri, stau câteva zile”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Apoi, Gigi Becali a anunțat că aștepta un mesaj din partea arbitrului Horațiu Feșnic prin care acesta să-și ceară scuze . „Eu mă trezeam cu rugăciunea în cap. Acum, m-am trezit cu Feșnic. I-am dat mesaj și lui. Putea să mă sune: «Bre, nea Gigi, iartă-mă». Știi ce îi ziceam? Bine, tată, ți-ai cerut iertare, te iert. Când ai spus «iartă-mă», de mine ai scăpat. Bravo, bă, Feșnic, ți-ai cerut iertare”, a spus Gigi Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante