Gigi Becali și-a revenit. Prostovanul a RECUNOSCUT DECLARAȚIILE ÎMPOTRIVA lui Popoviciu!

Gigi Becali e foarte aproape să scape de un dosar penal pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Becali a fost la DNA și s-a sucit. Le-a spus procurorilor că recunoaște denunțurile de care nu-și mai aducea aminte în sala de judecată. 

"Cine voia să mă vadă la puşcărie, să-şi pună pofta-n cui. Eu puşcărie nu mai fac. Cum să menţin ceva dacă eu uitasem? La câte informaţii am în capul meu. Am citit acum declaraţiile pe care le-am dat acum zece ani şi mi-am adus aminte. Mi le-am menţinut. Becali îşi menţine declaraţiile făcute şi am scăpat. E articol de lege. Am revenit la declaraţie, mi-am adus aminte şi le-am spus din nou. Ce spun la procuror, spun şi la judecător. La ei se bazează pe documente, nu îl va condamna pe Puiu Popoviciu din cauza mărturiei mele. Am foarte multe pe cap, mai uit şi eu", a spus Becali. 

Gigi Becali s-a referit şi la debutul Simonei Halep la Indian Wells din această noapte. "Dacă e până în ora 2 noaptea meciul, ma uit. Dacă e după, nu mai rezist. De cand am venit de la puşcarie, nu mai pot sa stau aşa târziu", a explicat Becali la ieşirea de la DNA.

Becali e acuzat de DNA sub aspectul infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului, ambele în formă continuată. 

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

Omul de afaceri Becali George a fost audiat în calitate de martor, în zilele de 27 octombrie 2014 și 15 februarie 2016, în dosarul 9577/2/2012 al Curții de Apel București – Secția I Penală. În aceste împrejurări, Becali George a prezentat declarații care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declarații date în cursul urmăririi penale și aspectelor pe care acesta le cunoștea. Becali George, suspect în prezenta cauză, a avut o atitudine omisivă de ascundere, de trecere sub tăcere a faptelor cu caracter esențial, cu eficiență probatorie, concludente și pertinente în cercetarea și soluționarea cauzei, cu scopul vădit de a îngreuna aflarea adevărului, tragerea la răspundere penală, de a induce în eroare instanța de judecată, împrejurări de natură a ușura situația juridică a inculpaților cercetați în dosarul aflat pe rolul instanței anterior amintite. 

Dosarul penal aflat în prezent în stadiu de judecare la instanță a fost mediatizat prin comunicatul nr. 949/VIII/3 din data de 21 decembrie 2012, la finalizarea anchetei, când au fost trimiși în judecată 11 inculpați, pentru infracțiuni care ar fi creat un prejudiciu important în dauna bugetului de stat și în dauna Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București USAMV.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

3 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea