Gigi Hadid, purtând văl, pe coperta revistei Vogue Arabia (FOTO)

Gigi Hadid, purtând văl, pe coperta revistei Vogue Arabia (FOTO)

Top modelul momentului Gigi Hadid a fost aleasă să apară pe coperta primului număr al noii ediții a revistei Vogue Arabia care o prezintă într-o imagine senzuală în alb-negru, purtând un văl brodat pe cap, care îi lasă la vedere o parte a chipului frumos fardat, relatează EFE.

Top-modelul de 21 de ani, de origine palestiniană și olandeză, a fost aleasă de responsabila noii ediții a revistei Vogue, Deena Aljuhani Abdulaziz, deoarece "Hadid întruchipează generația dinamică și antreprenorială de mâine".

Sursa foto: en.vogue.me

Imaginea realizată de fotografii olandezi Inez Van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, evocă rădăcinile arabe ale modelului. "Țările din lumea arabă meritau de mult un loc în istoria modei", a declarat Abdulaziz pe site-ul Vogue.

Acesta este motivul pentru care "nu există un chip mai frumos decât cel al lui Gigi pentru primul număr al Vogue Arabia", a subliniat editoarea Vogue Arabia.

Vogue Arabia reprezintă a 22-a ediție internațională a revistei Vogue, iar primul număr tipărit va fi lansat pe piață la 5 martie în Orientul Mijlociu și în nordul Africii, dar și în orașe occidentale precum Londra, Paris sau Milano.

Revista — atât în arabă cât și în engleză — a apărut în octombrie anul trecut în variantă online, iar acum este lansată pe hârtie cu primul număr din martie intitulat 'Reorienting Perceptions'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…