Gigi Hadid și-a anulat participarea la marele show anual al Victoria's Secret de la Shanghai

Gigi Hadid și-a anulat participarea la marele show anual al Victoria's Secret de la Shanghai

Modelul american Gigi Hadid și-a anulat vineri participarea la marele show anual organizat de Victoria's Secret, după controversa creată în China, în urma difuzării unui videoclip în care tânăra poate fi văzută ținând în mână o prăjitură în forma feței lui Buddha, apoi zâmbind și îngustându-și ochii pentru a imita trăsăturile acestuia.

Acest anunț marchează un nou eșec pentru faimosul brand american de lenjerie, înainte de defilarea sa, prevăzută pentru luni în capitala economică a Chinei, după ce trei top modele din Rusia și unul din Ucraina nu ar fi obținut viză pentru China, potrivit mai multor surse din mass-media.

Gigi Hadid, 22 de ani, unul dintre primele cinci top modele cel mai bine plătite din lume, potrivit revistei Forbes, nu a oferit nici un motiv pentru retragerea sa.

"Sunt atât de dezamăgită că nu pot merge în China în acest an", a scris ea pe contul ei de Twitter.

Retragerea lui Gigi Hadid permite evitarea unui potențial dezastru de PR pentru Victoria's Secret, care speră să intre pe piața chineză de lenjerie fină, în scopul de a-și stimula vânzările în ultimul timp în scădere.

Compania și-a lansat de curând primele sale magazine în China, iar show-ul de modă de luni este primul de acest gen din afara Statelor Unite și Europei.

Sora lui Gigi Hadid, Bella, a postat în februarie videoclipul respectiv pe Instagram, iar imaginile au șocat opinia publică din China.

La începutul lunii septembrie, Gigi și-a cerut scuze pe rețeaua de socializare chineză Weibo, asigurând utilizatorii de "respectul și iubirea pe care le poartă poporului Chinei", însă criticile au continuat, topmodelul primind numeroase comentarii negative cu privire la participarea sa anunțată pentru show-ul din China.

Purtătorul de cuvânt al Victoria's Secret a refuzat să comenteze cu privire la acest caz sau la cel al manechinelor cărora le-a fost refuzată viza.

Defilarea anuală organizată de Victoria's Secret este un show urmărit de milioane de oameni din întreaga lume, la care vor participa unele dintre cele mai cunoscute modele ale momentului, cum ar fi Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes și Lais Ribeiro. Spectacolul va fi înregistrat luni, urmând să fie difuzat la nivel mondial pe 28 noiembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 Mădălina Ghenea și punct

5 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?