Gimnastică artistică: Larisa Iordache ratează finala la individual compus la CE, fiind în continuare în spital

Gimnastică artistică: Larisa Iordache ratează finala la individual compus la CE, fiind în continuare în spital

Gimnasta Larisa Iordache a anunţat vineri că va rata finala la individual compus la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Basel, f iind în continuare internată în spital .

"Ştiu că astăzi este finala la individual compus , iar eu din păcate nu voi putea concura ... deoarece încă nu am ieşit din spital. Daaar pot spune ca sunt mult mai bine şi sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să vă mulţumesc pentru grija voastră", a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram, publicând o fotografie pe patul de spital.

Larisa Iordache, care a obţinut miercuri seara calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo , a ajuns la spital după evoluţia sa la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Basel. Ea reuşise calificarea în finalele de la individual compus, bârnă şi sol. Duminică sunt programate finalele la bârnă (14:00) şi sol (15:00).

Ea a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, a anunţat Federaţia Română de Gimnastică.
AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lãzãroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...