Gimnastică artistică: Larisa Iordache s-a accidentat și va rata turneul preolimpic de la Rio

Gimnastică artistică: Larisa Iordache s-a accidentat și va rata turneul preolimpic de la Rio

Cea mai valoroasă gimnastă română a momentului, Larisa Iordache, s-a accidentat în cursul antrenamentului de marți după-amiază și va fi indisponibilă timp de aproximativ șase săptămâni, anunță Federația Română de Gimnastică pe site-ul său oficial. Larisa Iordache s-a accidentat în timpul efectuării unui exercițiu la bârnă, în urma unei căderi de pe aparat fiind diagnosticată cu fractură de metacarp 4, ceea ce impune intervenția chirurgicală și o perioadă de refacere estimată la 6 săptămâni, menționează sursa amintită.

Iordache, medaliată cu bronz la individual compus la Mondialele de anul trecut, de la Glasgow, va rata astfel turneul preolimpic de la Rio de Janeiro, din perioada 16-18 aprilie, absența sa fiind o lovitură foarte grea pentru echipa României, care trebuie să lupte pentru calificare la JO 2016.

Gimnasta era programată să participe la concursul de Cupă Mondială de la Doha (Qatar), în perioada 24-26 martie, alături de Diana Bulimar și Cătălina Ponor, potrivit FRG.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro