Gimnastică artistică: O sportivă universitară a decedat în urma unei căzături la antrenament

Gimnastică artistică: O sportivă universitară a decedat în urma unei căzături la antrenament

Melanie Coleman, o gimnastă americană a Universităţii Southern Connecticut State, a decedat, duminică, după ce a căzut la un antrenament, a anunţat facultatea la care era studentă, citată de AFP.

"Universitatea Southern Connecticut State este întristată să afle de decesul studentei şi gimnastei sale Melanie Coleman, care avea doar 20 de ani", a scris, luni, Universitatea pe Twitter.

Conform CBS, tânăra sportivă nu a supravieţuit accidentării grave la măduva spinării, după căzătură, în timp ce se antrena la paralele, vinerea trecută, la New Haven.

Melanie Coleman, care aspira să devină infirmieră, "excela atât la învăţătură, cât şi la gimnastică", a declarat preşedintele universităţii, Joe Bertolino.

Marţi, peste 65.000 de dolari au fost strânşi prin intermediul platformei de finanţare GoFundMe, pentru a ajuta familia lui Melanie Coleman.

Acest sport popular în Statele Unite, care o are ca vârf de lance pe Simone Biles, considerată una dintre cele mai valoroase gimnaste din toate timpurile, este marcat deseori de accidentări, dar leziunile la coloana vertebrală sunt foarte rare.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: southernctowls.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”