Giurgiu - Russe și Calafat - Vidin, puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu Bulgaria

Giurgiu - Russe și Calafat - Vidin, puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu Bulgaria

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că au fost ridicate restricțiile de circulație doar prin punctul de trecere frontieră Giurgiu - Russe și punctul de trecere frontieră Calafat - Vidin pentru toate categoriile de autovehicule, măsuri instituite ca urmare a condițiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPF, prin cele două puncte de frontieră se circulă în condiții de iarnă, iar polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari pentru fluidizarea traficului și micșorarea timpilor de așteptare.

"Prin punctele de trecere ale frontierei Turnu-Măgurele, Zimnicea și Bechet nu se desfășoară activități specifice de trecere din cauza imposibilității transbordării cu BAC-ul", se precizează în comunicat.

IGPF reamintește că drumurile adiacente celorlalte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria, de pe teritoriul celor două state, sunt impracticabile din cauza condițiilor meteo nefavorabile, motiv pentru care recomandă doar folosirea celor două puncte pentru care au fost ridicate restricțiile de trafic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”