Giurgiu: Alimente pentru sărbătoarea trecerii dintre ani, donate de pompieri tinerilor cu HIV

Giurgiu: Alimente pentru sărbătoarea trecerii dintre ani, donate de pompieri tinerilor cu HIV

Un număr de 50 de pachete cu dulciuri şi alimente pentru sărbătoarea trecerii dintre ani au fost dăruite miercuri, de pompierii din cadrul ISU Giurgiu, pentru tinerii cu HIV din judeţ.

"Bucuria de a dărui a continuat şi în aceste zile, înaintea Anului Nou şi pentru că, de peste 11 ani, pompierii giurgiuveni sunt alături de Asociaţia 'Licurici', care are în grijă tineri din judeţul Giurgiu care suferă de o boală incurabilă, ţinută sub control cu ajutorul medicamentelor, tineri care fac parte din asociaţie încă de când erau copii şi au participat la toate acţiunile organizate de pompieri în preajma sărbătorilor. Astfel, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca al Judeţului Giurgiu au mers la sediul asociaţiei pentru a le oferi tinerilor pachete cu diferite produse alimentare", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ISU Giurgiu.
 


Având în vedere pandemia de COVID-19, pentru siguranţa acestora, cei 50 de membri nu au putut fi prezenţi la acţiune, însă mesajul de susţinere în lupta pe care aceştia o duc în fiecare zi pentru o viaţă normală va ajunge la ei prin intermediul conducerii asociaţiei.

"Bucuria de a dărui" este campania pe care pompierii giurgiuveni o organizează în preajma sărbătorilor, dorind să aducă aducă o rază de speranţă în inima unor oameni care se confruntă cu probleme de sănătate sau financiare. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea) 

 

Sursa foto: ISU Giurgiu / Facebook.com 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla