Giurgiu: Aproximativ 80 de persoane au protestat în municipiu

Giurgiu: Aproximativ 80 de persoane au protestat în municipiu

Aproximativ 80 de persoane, printre care s-au aflat și copii, au participat sâmbătă la un protest în dreptul Prefecturii județului Giurgiu.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții, în număr de 40.000, încep să se strângă din nou în fața Guvernului (FOTO/VIDEO)

"Jandarmii s-au aflat la fața locului și au asigurat măsuri de ordine, protestul s-a desfășurat în mod pașnic și civilizat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IJJ Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Protestatarii s-au adunat în dreptul Prefecturii Giurgiu la ora 17,00 și după aproximativ două ore, timp în care au scandat și au solicitat abrogarea Ordonanței 13, grupul s-a deplasat în marș la troița din centrul orașului ridicată în memoria eroilor Revoluției din decembrie 1989, unde au depus flori.

"Am fost în fiecare seară de când au început protestele la București, astăzi am manifestat la Giurgiu și cred că Ordonanța numărul 13 va fi retrasă", a declarat, pentru AGERPRES, unul dintre protestatari, Gheorghe Velicu.

"Cred că Ordonanța va fi cosmetizată, dar pe mine mă interesează ceva ce nu a observat nimeni, Ordonanța 9, și mă gândesc că lumea va începe iar să iasă în stradă", a declarat un alt protestatar, Adrian Anghelescu.

Protestatarii de la Giurgiu au avut pancarte și vuvuzele.

AGERPRES/(A — autor: Camelia Bigan, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!