Giurgiu: Aproximativ 80 de persoane au protestat în municipiu

Giurgiu: Aproximativ 80 de persoane au protestat în municipiu

Aproximativ 80 de persoane, printre care s-au aflat și copii, au participat sâmbătă la un protest în dreptul Prefecturii județului Giurgiu.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții, în număr de 40.000, încep să se strângă din nou în fața Guvernului (FOTO/VIDEO)

"Jandarmii s-au aflat la fața locului și au asigurat măsuri de ordine, protestul s-a desfășurat în mod pașnic și civilizat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IJJ Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Protestatarii s-au adunat în dreptul Prefecturii Giurgiu la ora 17,00 și după aproximativ două ore, timp în care au scandat și au solicitat abrogarea Ordonanței 13, grupul s-a deplasat în marș la troița din centrul orașului ridicată în memoria eroilor Revoluției din decembrie 1989, unde au depus flori.

"Am fost în fiecare seară de când au început protestele la București, astăzi am manifestat la Giurgiu și cred că Ordonanța numărul 13 va fi retrasă", a declarat, pentru AGERPRES, unul dintre protestatari, Gheorghe Velicu.

"Cred că Ordonanța va fi cosmetizată, dar pe mine mă interesează ceva ce nu a observat nimeni, Ordonanța 9, și mă gândesc că lumea va începe iar să iasă în stradă", a declarat un alt protestatar, Adrian Anghelescu.

Protestatarii de la Giurgiu au avut pancarte și vuvuzele.

AGERPRES/(A — autor: Camelia Bigan, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei

4 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

5 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…