Giurgiu: Aproximativ 80 de persoane au protestat în municipiu

Giurgiu: Aproximativ 80 de persoane au protestat în municipiu

Aproximativ 80 de persoane, printre care s-au aflat și copii, au participat sâmbătă la un protest în dreptul Prefecturii județului Giurgiu.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții, în număr de 40.000, încep să se strângă din nou în fața Guvernului (FOTO/VIDEO)

"Jandarmii s-au aflat la fața locului și au asigurat măsuri de ordine, protestul s-a desfășurat în mod pașnic și civilizat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IJJ Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Protestatarii s-au adunat în dreptul Prefecturii Giurgiu la ora 17,00 și după aproximativ două ore, timp în care au scandat și au solicitat abrogarea Ordonanței 13, grupul s-a deplasat în marș la troița din centrul orașului ridicată în memoria eroilor Revoluției din decembrie 1989, unde au depus flori.

"Am fost în fiecare seară de când au început protestele la București, astăzi am manifestat la Giurgiu și cred că Ordonanța numărul 13 va fi retrasă", a declarat, pentru AGERPRES, unul dintre protestatari, Gheorghe Velicu.

"Cred că Ordonanța va fi cosmetizată, dar pe mine mă interesează ceva ce nu a observat nimeni, Ordonanța 9, și mă gândesc că lumea va începe iar să iasă în stradă", a declarat un alt protestatar, Adrian Anghelescu.

Protestatarii de la Giurgiu au avut pancarte și vuvuzele.

AGERPRES/(A — autor: Camelia Bigan, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro