Giurgiu: Circulația la frontiera cu Bulgaria se desfășoară doar prin PTF Giurgiu-Ruse și PTF Calafat-Vidin

Giurgiu: Circulația la frontiera cu Bulgaria se desfășoară doar prin PTF Giurgiu-Ruse și PTF Calafat-Vidin

Circulația autovehiculelor se desfășoară pentru trecerea frontierei de la granița cu Republica Bulgaria doar prin punctele Giurgiu - Ruse și Calafat - Vidin, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, potrivit unui comunicat de presă al IGPF emis miercuri.

'Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la granița cu Republica Bulgaria circulația autovehiculelor se desfășoară doar prin Punctul de trecere a Frontierei Giurgiu — Ruse pentru autovehicule în greutate de până la 7,5 tone și PTF Calafat — Vidin pentru toate categoriile de autovehicule', se arată în comunicatul de presă al IGPF.

Totodată, autoritățile atrag atenția asupra faptului că prin cele două puncte de frontieră se circulă "în condiții de iarnă" și polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului.

'Prin punctele de trecere ale frontierei Turnu-Măgurele, Zimnicea și Bechet nu se desfășoară activități specifice de trecere din cauza imposibilității transbordării cu bacul', se mai arată în comunicat.

De asemenea, pentru PTF Vama Veche, PTF Negru Vodă și PTF Ostrov sunt restricții de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto care tranzitează granița sunt direcționați spre locurile de parcare special amenajate din zonele adiacente punctelor.

Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră bulgare în vederea informării participanților la trafic cu privire la condițiile de drum și eventuale restricții de circulație spre localitățile de frontieră.

AGERPRES / (AS — autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

3 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

4 Așa o fi?

5 Ăsta e, probabil, cel mai prost soldat rus! Priviți ce-a făcut după jefuirea unei case din Irpin