Giurgiu: Circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă temporar vineri

Circulația pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă vineri, 4 august, între orele 9,00 - 10,30 pentru lucrări de întreținere și reparații, informează joi un comunicat de presă al IGPF.

"Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, vineri, 04.08.2017, între orele 09,00-10,30, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație. În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului", se arată în comunicat.

În contextul întreruperii temporare a traficului pe podul Calafat-Vidin, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu va ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și va dispune toate măsurile aflate în competență astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, IGPF recomandă consultarea aplicației "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Oana Popescu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 Mister în Germania / Ministrul de finanţe al landului Hesse s-a sinucis

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic