Giurgiu: Circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă temporar vineri

Giurgiu: Circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă temporar vineri

Circulația pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă vineri, 4 august, între orele 9,00 - 10,30 pentru lucrări de întreținere și reparații, informează joi un comunicat de presă al IGPF.

"Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, vineri, 04.08.2017, între orele 09,00-10,30, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație. În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului", se arată în comunicat.

În contextul întreruperii temporare a traficului pe podul Calafat-Vidin, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu va ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și va dispune toate măsurile aflate în competență astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, IGPF recomandă consultarea aplicației "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Oana Popescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache