Giurgiu: Directorul executiv al DSP - teste negative la 48 de ore după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Giurgiu: Directorul executiv al DSP - teste negative la 48 de ore după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Directorul executiv al DSP Giurgiu, Claudia Micu, şi-a refăcut de două ori testele la 48 de ore după confirmarea cu noul coronavirus şi ambele au ieşit negative.

"Claudia Micu a fost testată în data de 29 iulie 2020, la cererea dumneaei, după ce a prezentat o parte din simptomatologia bolii, respectiv durere în gât, iar testul efectuat la Spitalul Judeţean Giurgiu a ieşit pozitiv. Dumneaei a fost internată la un spital din Giurgiu, dar la două zile s-a externat după ce şi-a refăcut testul la două laboratoare diferite şi ambele au ieşit negative. Acum continuă investigaţiile medicale să vadă dacă a avut vreodată virusul, şi în această situaţie ar fi primul caz când o persoană se vindecă în doar două zile, sau dacă primul test a fost fals pozitiv", a declarat luni, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei.

Potrivit informaţiilor oferite de la DSP Giurgiu la data în care Claudia Micu a fost confirmată pozitiv, din ancheta epidemiologică a reieşit faptul că ea nu a fost contact direct cu nicio persoană confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2, nu se cunoşteau împrejurările în care s-a infectat şi se bănuia o transmitere comunitară.

Totuşi, directorul adjunct şi încă un medic din cadrul DSP Giurgiu, care au fost contacţi apropiaţi, au fost plasaţi în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform legii, din prima zi în care testul directorului executiv al DSP Giurgiu a ieşit pozitiv. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”