Giurgiu: Patru cetăţeni turci, cercetaţi după ce au încercat să introducă în România bunuri de peste 700.000 lei

Giurgiu: Patru cetăţeni turci, cercetaţi după ce au încercat să introducă în România bunuri de peste 700.000 lei

Patru cetăţeni turci sunt cercetaţi după ce au încercat să introducă în România mii de bunuri în valoare de peste 700.000 lei, pentru care nu aveau documente de provenienţă, se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de ITPF Giurgiu.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au desfăşurat acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport. Astfel, în urma verificărilor amănunţite efectuate asupra a patru autocare, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentele destinate bagajelor cantitatea totală de 6.783 articole textile şi de încălţăminte, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt patru cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 25 şi 57 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să comercializeze bunurile şi nu deţineau documente de provenienţă pentru acestea", se arată în comunicatul de presă.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 712.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante