Giurgiu: Traficul în PTF Giurgiu-Ruse a fost oprit din cauza unei defecţiuni electrice

Giurgiu: Traficul în PTF Giurgiu-Ruse a fost oprit din cauza unei defecţiuni electrice

Traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse a fost oprit sâmbătă pentru câteva ore ca urmare a unei defecţiuni la alimentarea cu energie electrică, iar timpii de aşteptare la intrarea în România au ajuns la 120 de minute pentru camioane şi la 50 de minute pentru autoturisme.

"În cursul zilei de azi, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră din Bulgaria au întâmpinat dificultăţi privind utilizarea aplicaţiei de control la frontieră, urmare a unei defecţiuni la alimentarea cu energie electrică, context în care traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a fost temporar oprit. În acest moment, autorităţile bulgare permit intrarea, respectiv ieşirea din ţară doar pentru autoturisme, microbuze, autocare şi cetăţenii terţi. Pentru automarfare sunt înregistraţi timpi ridicaţi de aşteptare. Autorităţile de frontieră recomandă şoferilor de automarfare utilizarea tuturor punctelor de trecere de la graniţa cu Bulgaria", se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de ITPF Giurgiu.

Ca urmare a întreruperilor înregistrate, camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 20 de minute, iar la intrarea în ţară 120 de minute, iar pentru autoturisme timpul de aşteptare este de zece minute la ieşirea din România şi de 50 de minute la intrarea în ţară. AGERPRES(AS- autor Camelia Bigan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro