Glumă sinistră la adresa lui Novak Djokovici: „Cel mai ușor mod de a-l opri este să îl otrăvești”

Glumă sinistră la adresa lui Novak Djokovici: „Cel mai ușor mod de a-l opri este să îl otrăvești”

Novak Djokovici va juca vineri, de la ora 10.30, împotriva lui Tommy Paul (nr 35 ATP) pentru un loc în finala Australian Open. Brad Stine, antrenorul jucătorului american, a făcut o glumă deplasată înaintea întâlnirii dintre cei doi.

Novak Djokovici se află la două victorii de marele trofeu. Foto Getty Images

Sârbul a depășit problemele medicale și vrea să obțină cea de-a 10-a victorie din tot atâtea încercări în semifinalele Australian Open. Până acum, nu a ratat niciuna în cele 9 încercări precedente!

În fața sa se află Tommy Paul, primul american care atinge faza semifinalelor la Melbourne după o pauză de 14 ani, de la performanța lui Andre Agassi. Însă antrenorul său nu prea vede cum să-l învingă pe Nole.

E la două victorii de poziția de lider mondial

Întrebat de reporterii de la Melbourne cum ar putea să îl oprească pe sârb, Brad Stine, antrenorul lui Tommy Paul, a făcut o glumă sinistră: „Cred că cel mai ușor mod de a-l opri este să îl otrăvești”. Apoi, Stine a adăugat: „Trebuie să ne așezăm la masă și să gândim un plan de joc serios, trebuie să improvizăm. Cu siguranță nu ne va fi ușor, vom vedea ce se întâmplă. De asta e frumos tenisul, nu?!”.

Dacă va câștiga Australian Open, Novak Djokovici va împușca doi iepuri dintr-o lovitură: va urca pe primul loc în clasamentul mondial și îl va egala pe Rafael Nadal la numărul de Mari Șlamuri obținute în carieră: 22.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...