Godină face ordine şi-n traficul de pe net. Cazul Giurgiu - Pantelimon

Godină face ordine şi-n traficul de pe net. Cazul Giurgiu - Pantelimon

Viral de viaţă. Tudor Giurgiu postează pe Facebook o întâmplare de trafic rutier. Este la volan, în condiţii de trafic zero, accelerează, depăşind normele legale. Apoi, acuză poliţiştii care i-au notat ilegalitatea de ”ciupeală”. Godină, poliţistul-vedetă al Poliţiei Române, dă verdictul pe net.

Godină face ordine şi-n traficul de pe net. Cazul Giurgiu - Pantelimon

Un fapt de viaţă şi, până la urmă, o ilegalitate asumată devine virală pe Facebook. Regizorul Tudor Giurgiu îşi asumă o ilegalitate, apoi condamnă moravul poliţiei care nu înseamnă prevenţie, ci, din contră, pândă şi ”ciupeală”. După ce întâmplarea devine virală şi este tăguit şi invocat însuşi Marian Godină, poliţistul-vedetă reacţionează amintind că legea primează şi nu sentimentele faţă de poliţişti. Respectul legii este mai important decât resentimentele faţă de poliţiştii ”învechiţi” în moravuri. Întreaga conversaţie aici:

Tudor Giurgiu: Autodenunt. Azi mergeam cu masina dinspre Pantelimon spre Tei, Bucuresti, pe Strada Doamna Ghica inspre Colentina. Ma grabeam. Masini ff putine. Pod. Am bagat viteza, waze-ul mi-a zis ca e police ahead dar am zis ei si ce, coborire pod, viteza mai mare (firesc nu?) si fix la capatul podului vad masina cu 2 politisti trasa pe dreapta. Au inceput sa noteze in carnetel. OK, vina mea, nu discutam. O sa ma arda rau. Dar vin sa intreb in ce tara/oras european sau mondial se mai practica ciupeala asta de prost gust pe care o face Politia Rutiera? Calatoresc mult si jur ca n-am mai vazut asta pe nicaieri. Poate in Sofia, dar s-au mai trezit si ei. Pe bune ca sunt probleme grave de trafic in Bucuresti, se poate face preventie, aportul Politiei poate fi unul important in fluidizarea circulatiei. Dar nu, ei stau la ceas de seara la caldurica in masina sa ne arda pe noi astia care indraznim sa coborim un pod cu 80 pe ora in conditii de trafic inexistent. Nu il cunosc pe domnu' Godina dar cred ca doar el ma poate lamuri care-i planul, strategia. Le spun sefii sa faca asta? E parte a unei mari gindiri de potolire a soferilor vitezomani? Pe bune, dragi politisti, sunteti penibili. Ridicoli. V-as scoate din toate masinile alea unde v-ati obisnuit sa stati ascunsi, repet in conditii de trafic urban inexistent si nu la ore de virf, si v-as trimite in intersectiile unde chiar e nevoie de voi. Mosteniti niste reflexe comuniste timpite. Si sa stiti ca miine o sa cobor podul la fel.

Marian Godina: Eu v-aş scoate din maşini pe ăştia ca tine care nu înţeleg să respecte viteza legală şi i-aş sui pe biciclete. O dată te previne codul rutier pe care se presupune că l-ai învăţat. A doua oara mai şi spui că te-a prevenit waze-ul. Dar în final tot poliţistul e de vină. Bravo!

Tudor Giurgiu: Am inceput prin a ma invinovati. Asa e. No comment. Ma grabeam si am accelerat. Altfel conduc prudent, stiu codul si am mare atentie in special la trecerile de pietoni. Sunt un tip responsabil, cred. Dar eu vin doar sa intreb daca e normal ca politistul sa stea la ciupeala in conditii de trafic spre zero.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei