Godină îi dă în gât: O ciorbă la cantina MAI costă doar 1,8 lei!

Godină îi dă în gât: O ciorbă la cantina MAI costă doar 1,8 lei!

O ciorbă, o chiflă şi un ardei iute costă, la cantina MAI, nici mai mult, nici mai puţin decât 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul său de Facebook de poliţistul Marian Godină. 

Poliţistul Godină susţine că unii poliţişti care au participat la protestul de joi din faţa sediului ministerului au intrat să mănânce, însă ulterior nu li s-a mai permis şi altora accesul. Conform lui Godină, câţiva poliţişti aflaţi la protest au intrat şi au mâncat la cantină, bonul primit indicând că o ciorbă de pui a costat 1,80 lei, o chiflă a fost 0,33 lei, iar preţul unui ardei iute a fost 0,23 lei, astfel că întregul meniu a costat 2,36 lei.

„Apoi băieţii de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei... bun tare!", comentează poliţistul, care a postat şi imaginea bonului pe Facebook.

Peste 1.200 de poliţişti au protestat joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Muncii, cerând majorarea salariilor şi a sporurilor. Protestatarii au scandat „Hoţii“, au cântat imnul naţional şi au purtat pancarte pe care scria „Poliţist, caut slujbă de şofer la Ambulanţă“, „La bani mereu ne-aţi amânat, dar astăzi noi ne-am săturat“, „Poliţist, nu cerşetor“ şi „Nu dormeam, dar ne-am trezit... rămâne cum am stabilit“.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!