Godină îi dă în gât: O ciorbă la cantina MAI costă doar 1,8 lei!

Godină îi dă în gât: O ciorbă la cantina MAI costă doar 1,8 lei!

O ciorbă, o chiflă şi un ardei iute costă, la cantina MAI, nici mai mult, nici mai puţin decât 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul său de Facebook de poliţistul Marian Godină. 

Poliţistul Godină susţine că unii poliţişti care au participat la protestul de joi din faţa sediului ministerului au intrat să mănânce, însă ulterior nu li s-a mai permis şi altora accesul. Conform lui Godină, câţiva poliţişti aflaţi la protest au intrat şi au mâncat la cantină, bonul primit indicând că o ciorbă de pui a costat 1,80 lei, o chiflă a fost 0,33 lei, iar preţul unui ardei iute a fost 0,23 lei, astfel că întregul meniu a costat 2,36 lei.

„Apoi băieţii de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei... bun tare!", comentează poliţistul, care a postat şi imaginea bonului pe Facebook.

Peste 1.200 de poliţişti au protestat joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Muncii, cerând majorarea salariilor şi a sporurilor. Protestatarii au scandat „Hoţii“, au cântat imnul naţional şi au purtat pancarte pe care scria „Poliţist, caut slujbă de şofer la Ambulanţă“, „La bani mereu ne-aţi amânat, dar astăzi noi ne-am săturat“, „Poliţist, nu cerşetor“ şi „Nu dormeam, dar ne-am trezit... rămâne cum am stabilit“.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

5 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția