Golf: Celia Barquin, campioana europeană de amatori, asasinată în Statele Unite

Golf: Celia Barquin, campioana europeană de amatori, asasinată în Statele Unite

Jucătoarea spaniolă de golf Celia Barquin (22 ani), campioana europeană en titre la nivel de amatori, a fost atacată şi asasinată pe un teren de golf din oraşul american Ames (statul Iowa), informează agenţia EFE.

Potrivit presei iberice, poliţia a fost alertată de alţi jucători aflaţi pe terenul respectiv, care au găsit sacul cu crose al sportivei, trupul neînsufleţit al acesteia fiind apoi descoperit în apropiere de oamenii legii.

Celia Barquin, care era studentă la Universitatea Iowa, a câştigat anul acesta Campionatul European individual rezervat jucătoarelor amatoare, desfăşurat în luna iunie, în Slovenia, precum şi turneul Big 12, reuşind totodată să se califice la Openul Statelor Unite.

Poliţia locală l-a identificat şi arestat pe principalul suspect (în img.) pentru această crimă, un tânăr în vârstă de 22 ani, cu antecedente penale.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…