Gorghiu: Cioloș își va prezenta platforma la Consiliul Național al PNL

Gorghiu: Cioloș își va prezenta platforma la Consiliul Național al PNL

Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, marți, că premierul Dacian Cioloș va participa la Consiliul Național al PNL unde își va prezenta platforma "România 100".

"L-am rugat să vină să-și prezinte platforma 'România 100' pentru că mi se pare de bun simț pentru candidatul susținut de PNL în prezența domniei sale", a declarat Gorghiu, la Digi 24.

Întrebată dacă acest lucru nu înseamnă că Cioloș este deja intrat în partid, liderul liberal a răspuns: "Absolut deloc".

Alina Gorghiu a precizat că PNL susține un premier neînregimentat politic. "Este premieră în politica românească", a adăugat președintele liberal.

Consiliul Național al Partidului Național Liberal se reunește, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloș să fie candidatul de premier al formațiunii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”