Gorghiu: Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale, pentru că PNL nu acceptă privilegii și imunități

Gorghiu: Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale, pentru că PNL nu acceptă privilegii și imunități

Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale din prima lună de mandat, pentru că PNL ''nu acceptă privilegii și imunități'', a declarat, vineri, la lansarea candidaților pentru parlamentare, liderul partidului, Alina Gorghiu.

 ''Colegii mei vor fi cei care din prima lună de Parlament vor trebui să renunțe la acele pensii speciale, pentru că PSD nu visează decât privilegii, nu visează decât stipendii, nu visează decât bani în plus nemeritați. Ori vrem să fie același lucru pentru toată lumea, de la imunitate la salarii, la pensii ori vrem să avem categorii de privilegiați. Eu sunt în fruntea unui partid care nu acceptă privilegii și imunități'', a spus Gorghiu.

Totodată, Gorghiu a spus că PNL își propune majorarea salariilor din administrația locală, pentru a avea performanță și a conduce la descurajarea corupției.

''Oameni buni, înainte de a vrea respect fiecare dintre noi, statul roman e obligat să dea respectul cuvenit administrației locale. Statul român are obligația să vină cu salarii decente pentru tot ce înseamnă administrație locală, dacă vrem să înlăturăm corupția, dacă vrem să performăm'', a spus Gorghiu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

3 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

4 Vești bune din Ucraina! Ce secret dureros încearcă să ascundă Armata Rusiei

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia