Gorghiu: Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale, pentru că PNL nu acceptă privilegii și imunități

Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale din prima lună de mandat, pentru că PNL ''nu acceptă privilegii și imunități'', a declarat, vineri, la lansarea candidaților pentru parlamentare, liderul partidului, Alina Gorghiu.

 ''Colegii mei vor fi cei care din prima lună de Parlament vor trebui să renunțe la acele pensii speciale, pentru că PSD nu visează decât privilegii, nu visează decât stipendii, nu visează decât bani în plus nemeritați. Ori vrem să fie același lucru pentru toată lumea, de la imunitate la salarii, la pensii ori vrem să avem categorii de privilegiați. Eu sunt în fruntea unui partid care nu acceptă privilegii și imunități'', a spus Gorghiu.

Totodată, Gorghiu a spus că PNL își propune majorarea salariilor din administrația locală, pentru a avea performanță și a conduce la descurajarea corupției.

''Oameni buni, înainte de a vrea respect fiecare dintre noi, statul roman e obligat să dea respectul cuvenit administrației locale. Statul român are obligația să vină cu salarii decente pentru tot ce înseamnă administrație locală, dacă vrem să înlăturăm corupția, dacă vrem să performăm'', a spus Gorghiu.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Așa o fi?

4 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

5 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru