Gorghiu: PNL are capacitatea de a merge singur în alegeri. Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru țară

Gorghiu: PNL are capacitatea de a merge singur în alegeri. Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru țară

Alina Gorghiu susține că PNL are capacitatea de a merge singur în alegeri, punctând că partidul trebuie să se lămurească cu privire la calea de urmat și „la ce ne vom asuma să facem”. Ministra a subliniat că PNL trebuie să își limpezească „oferta liberală pentru țară”.

Alina Gorghiu, ministra de Justiție FOTO: Facebook

„Partidul Național Liberal are capacitatea de a merge singur în aceste alegeri. Și sper să ne lămurim cât mai repede cu privire la calea de urmat și, mai ales, cu privire la ce ne vom asuma să facem. Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru țară”, a transmis Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

Ministra Justiției a punctat că PNL trebuie să își promoveze și politicile publice pentru femei: „Pentru că peste jumătate din electoratul PNL este format din femei. De aceea, îmi doresc să văd cât mai multe dintre doamnele de azi pe listele de candidați de anul viitor”.

„Legile trebuie să fie adaptate la nevoile femeilor, iar ele sunt cele mai în măsură să facă asta! Registrul pentru agresorii sexuali, extinderea ordinului de protecție, telemunca pentru părinții cu copii sub 11 ani și protejarea copiilor de extremismul online sunt doar câteva exemple de legi bune pentru sănătatea și securitatea familiilor, a femeilor”, a adăugat aceasta.

Alina Gorghiu a participat la regionala Organizației Femeilor Liberală Nord-Vest, organizată la Oradea. Ocazie cu care a precizat că organizația PNL din Bihor este una dintre cele mai puternice din țară. 

„Avem aici una dintre cele mai puternice echipe liberale din toată țara, care face investiții și asigură dezvoltarea județului Bihor cu Ilie Bolojan și Florin Birta”, a punctat ministra de Justiție.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?