Gorghiu și Blaga, mandatați pentru 'generarea unei platforme' în perspectiva alegerilor legislative

Gorghiu și Blaga, mandatați pentru 'generarea unei platforme' în perspectiva alegerilor legislative

Copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au fost mandatați miercuri, de Biroul Politic Național al partidului, să inițieze discuții cu formațiunile politice parlamentare în vederea ''generării unei platforme'' în perspectiva alegerilor legislative.

"Au fost foarte multe discuții legate de majorități la nivelul consiliilor locale, consiliilor județene. Colegii noștri, suplimentar de aceste discuții, au propus mandatarea mea și a copreședintelui Vasile Blaga pentru a iniția niște discuții cu partidele politice parlamentare, pentru a vedea cum vom genera o platformă care să obțină rezultate la toamnă, așa cum trebuie", a declarat Alina Gorghiu, la finalul BPN, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Cât privește scrutinul electoral care a avut loc pe 5 iunie, surse liberale au precizat că PNL este deschis la discuții pe marginea constituirii majorităților în CL și CJ cu toate partidele, cu excepția PSD.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina