Gorghiu: Vizita în SUA a fost privată; nu a participat niciun jurnalist în delegație

Gorghiu: Vizita în SUA a fost privată; nu a participat niciun jurnalist în delegație

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat luni că vizita pe care a efectuat-o în Statele Unite ale Americii a fost una privată, iar în delegația cu care a mers nu a fost niciun jurnalist.

"Nu există niciun fel de participare în delegație a vreunui jurnalist. Întâmplarea face că vizita a fost una privată, deci pe banii celor care au participat în delegație, adică eu și cei doi senatori Ben Oni Ardelean și Iulian Dumitrescu, că am auzit și scenariul în care din bani publici fac această deplasare. Nu. Am făcut această deplasare primind o invitație la National Prayer Breakfast, am adăugat acestui eveniment și alte întâlniri, în Congres, cu think-tank-uri, cu tot ceea ce înseamnă comunitatea de români din Chicago și din Washington. Nu a participat niciun jurnalist în această delegație și mă bucur că am rezolvat încă o dilemă a presei din România", a spus Gorghiu, la Parlament.

Întrebată dacă în această deplasare a mers și soțul ei, Alina Gorghiu a răspuns: "Da, a venit și el". Ea a precizat că rămâne în continuare cu numele de Gorghiu și nu de Isar.

Potrivit Alinei Gorghiu, în ce privește vizita sa în SUA au fost o serie de dezinformări.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…