Gorj: Anchetă în cazul unui copil plimbat cu căruciorul pe lângă un autoturism; şoferul a fost amendat

Gorj: Anchetă în cazul unui copil plimbat cu căruciorul pe lângă un autoturism; şoferul a fost amendat

Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au demarat anchete în cazul unui copil care a fost filmat în timp ce era plimbat cu căruciorul pe lângă un autoturism, şoferul fiind sancţionat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, în urma apariţiei pe Facebook a unui filmuleţ în care un cărucior cu un copil este împins pe lângă maşină de şoferul autoturismului cu volan pe partea dreaptă, a fost demarată o anchetă, conducătorul auto fiind sancţionat cu suma de 725 de lei pentru efectuarea altor activităţi de natură a-i distrage atenţia de la conducere.

"A fost identificat conducătorul autoturismului din materialul video - un tânăr de 23 de ani din municipiul Târgu-Jiu, fiind sancţionat contravenţional pentru efectuarea altor activităţi de natură a-i distrage atenţia de la conducere, cu amendă în cuantum de 725 de lei", au precizat, marţi, reprezentanţii IPJ Gorj.

Totodată, a fost informată şi conducerea DGASPC Gorj pentru efectuarea unor verificări privind creşterea minorului. AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Oana Popescu; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”