Gorj: Cercetări pentru lovire, distrugere, tulburarea ordinii şi ultraj, în urma unui conflict la Stăneşti

Gorj: Cercetări pentru lovire, distrugere, tulburarea ordinii şi ultraj, în urma unui conflict la Stăneşti

Poliţiştii efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, în urma unei intervenţii la un conflict pe raza comunei Stăneşti, a precizat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit sursei citate, urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.

"Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Buzău, se află în custodia Poliţiei, iar celălalt a fost identificat şi este căutat de către forţele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. Precizăm că, la momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual şi proporţional, scopul nostru fiind evitarea escaladării conflictului, prevenirea actelor de violenţă şi, foarte important, salvarea de vieţi", a declarat Victor Ţuhaşu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...