Gorj: Drumarii au intervenit cu şase utilaje cu lamă şi o autofreză în zona Rânca, unde a fost viscol

Gorj: Drumarii au intervenit cu şase utilaje cu lamă şi o autofreză în zona Rânca, unde a fost viscol

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu au acţionat, duminică dimineaţa, cu şase utilaje cu lamă şi material antiderapant şi o autofreză în zona montană Rânca, unde a fost viscol, iar zăpada din decor a fost antrenată pe carosabil.

Potrivit reprezentanţilor SDN Târgu-Jiu, în prezent, vântul s-a liniştit, iar accesul în Rânca se face uşor, carosabilul fiind negru.

"În prezent s-a liniştit vântul, carosabilul este negru, accesul în staţiune se face uşor. Pe coada Râncii am acţionat cu autofreza pentru că azi-noapte nu am mai putut lucra din cauza viscolului. Am intervenit cu şase utilaje cu lamă şi material antideparant şi o autofreză. Mai bate vântul în zonă, dar nu atât de puternic şi nu mai antrenează zăpada. Stratul de zăpadă măsoara circa 60-70 de centimetri, iar unde este troienită, mai mare", au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţii SDN Târgu-Jiu.

Şoferii care vor să urce în Rânca sunt atenţionaţi că trebuie să aibă maşinile echipate corespunzător cu cauciucuri de iarnă, fiind indicat să aibă la ei lanţuri antiderapante, iar dacă întâmpină probleme, să contacteze autorităţile. AGERPRES / (A - autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”