Gorj: Fost poliţist local, cercetat pentru furtul unui pachet de ţigări dintr-o maşină

Gorj: Fost poliţist local, cercetat pentru furtul unui pachet de ţigări dintr-o maşină

Un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru furt, după ce a sustras un pachet de ţigări dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Târgu Jiu, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

"Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, în timp ce se afla în executarea serviciului de patrulare, a surprins un bărbat de 41 de ani, din oraş, care ar fi sustras un pachet de ţigarete dintr-un autoturism parcat pe strada Prahova, din municipiul Târgu Jiu, aparţinând unui bărbat de 33 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt", a precizat Ţuhaşu.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este fost poliţist local, el lucrând, până anul trecut, în cadrul Poliţiei Locale a municipiului Târgu Jiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu