Gorj: Încă o infirmieră dintr-un centru al DGASPC, infectată cu COVID-19; numărul a ajuns la 6

Gorj: Încă o infirmieră dintr-un centru al DGASPC, infectată cu COVID-19; numărul a ajuns la 6

Încă o infirmieră de la un centru rezidenţial al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj este infectată cu COVID-19, numărul persoanelor angajate confirmate pozitiv cu noul coronavirus în respectiva unitate ajungând la şase, a informat, joi, Biroul de presă al instituţiei.

De asemenea, opt copii beneficiari ai aceluiaşi centru au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, fiind internaţi în spital.

"În cadrul anchetei epidemiologice demarate de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj la nivelul centrului rezidenţial subordonat DGASPC Gorj, unde au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, s-a mai confirmat un caz pozitiv. Este vorba despre una dintre cele 18 persoane aflate în izolare la domiciliu, care s-au oferit să intre voluntar în centru, în perioada imediat următoare, pentru a ajuta la derularea activităţii specifice. Celelalte 17 rezultate sunt negative. Rezultatele ne-au fost comunicate în această dimineaţă (joi dimineaţa - n.r.), persoana confirmată pozitiv fiind o angajată din aceeaşi categorie de personal (infirmieră). Ea este asimptomatică şi se află izolată la domiciliu, urmând a fi internată la Spitalul COVID-19", a precizat directorul DGASPC Gorj, Laurenţiu Diaconescu, citat în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în continuare se iau toate măsurile necesare astfel încât activitatea centrului să se desfăşoare în parametri normali. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”