Gorj: Încă o infirmieră dintr-un centru al DGASPC, infectată cu COVID-19; numărul a ajuns la 6

Gorj: Încă o infirmieră dintr-un centru al DGASPC, infectată cu COVID-19; numărul a ajuns la 6

Încă o infirmieră de la un centru rezidenţial al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj este infectată cu COVID-19, numărul persoanelor angajate confirmate pozitiv cu noul coronavirus în respectiva unitate ajungând la şase, a informat, joi, Biroul de presă al instituţiei.

De asemenea, opt copii beneficiari ai aceluiaşi centru au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, fiind internaţi în spital.

"În cadrul anchetei epidemiologice demarate de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj la nivelul centrului rezidenţial subordonat DGASPC Gorj, unde au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, s-a mai confirmat un caz pozitiv. Este vorba despre una dintre cele 18 persoane aflate în izolare la domiciliu, care s-au oferit să intre voluntar în centru, în perioada imediat următoare, pentru a ajuta la derularea activităţii specifice. Celelalte 17 rezultate sunt negative. Rezultatele ne-au fost comunicate în această dimineaţă (joi dimineaţa - n.r.), persoana confirmată pozitiv fiind o angajată din aceeaşi categorie de personal (infirmieră). Ea este asimptomatică şi se află izolată la domiciliu, urmând a fi internată la Spitalul COVID-19", a precizat directorul DGASPC Gorj, Laurenţiu Diaconescu, citat în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în continuare se iau toate măsurile necesare astfel încât activitatea centrului să se desfăşoare în parametri normali. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?