Gorj: Un jandarm confirmat pozitiv cu COVID-19, internat în spital; alţi 23, în izolare la domiciliu

Gorj: Un jandarm confirmat pozitiv cu COVID-19, internat în spital; alţi 23, în izolare la domiciliu

Un număr de 23 de jandarmi gorjeni se află, luni, în izolare la domiciliu, iar un altul a fost internat în spital, fiind infectat cu COVID-19, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ), Alin Ivan.

"Ca urmare a procedurii anchetei epidemiologice desfăşurate de DSP Gorj, începând cu data de 24 aprilie, pentru un număr de nouă subofiţeri contacţi direcţi ai unui luptător din cadrul Grupării Mobile Craiova, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost luată măsura izolării la domiciliu pentru 14 zile, iar un subofiţer a fost internat în spital, în urma testelor fiind confirmat pozitiv. Urmare a acestui rezultat, faţă de alţi 14 jandarmi din cadrul unităţii a fost dispusă măsura izolării la domiciliu", a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

Potrivit acestuia, la nivelul unităţii, în cursul dimineţii de luni, s-a realizat igienizarea şi dezinfectarea spaţiilor de lucru interioare şi exterioare, precum şi a mijloacelor auto din dotare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria