Grevă spontană a salariaților societății de transport public din Ploiești

Grevă spontană a salariaților societății de transport public din Ploiești

Salariații societății care asigură transportul public în municipiul Ploiești au declanșat miercuri după-amiază o grevă spontană, retrăgând din traseu cea mai mare parte a mijloacelor de transport, decizia fiind luată în urma unei dezbateri avute în Consiliul Local asupra situației financiare a societății, proiectul fiind în continuare în analiza consilierilor.

Liderul sindical din cadrul SC Transport Călători Express Ploiești, Ion Mișcă, a declarat pentru AGERPRES că salariații au declanșat un protest spontan, mijloacele de transport fiind retrase în mare parte din traseu, urmând ca doar aproximativ 30% să rămână în circulație.

Potrivit acestuia, decizia a fost luată din cauza dezbaterilor din Consiliul Local asupra unui proiect privind acordarea către TCE Ploiești a subvenției pentru anul 2016 aferentă serviciului de transport local de persoane, documentul neavând aviz de legalitate, iar discuțiile, care au durat mai multe zeci de minute, fiind amânate pentru finalul ședinței, care este în continuare în desfășurare.

Directorul societății, Nicolae Alexandri, a precizat că se încearcă găsirea unor soluții astfel încât societatea să primească banii de la Consiliul Local Ploiești. Nu este pentru prima dată când angajații TCE Ploiești intră în grevă din cauza situației financiare dificile a societății.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat