Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Grindeanu: Adversarii PSD se află în afara partidului; a fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat luni că a fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o ia în serios în fiecare secundă, adăugând că adversarii PSD se află în afara partidului.

"A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înțeles nevoile și așteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creștere economică — cea mai mare din Europa, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înființează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creștere. Banca Mondială a îmbunătățit prognoza legată de creșterea economică de anul acesta. Așa cum am spus întotdeauna, mai avem foarte multe de făcut — acesta este drumul pe care am pornit și pe care suntem deciși să mergem în continuare. Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective și priorități pe care le împărtășim cu toții. Adversarii PSD se află în afara partidului", a scris Grindeanu pe Facebook.

Potrivit prim-ministrului, PNL și USR traversează "grave crize de conducere și o lipsă totală de proiecte".

"În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiții și relații consolidate la nivelul Europei și nu numai. Joi mă voi întâlni cu premierul francez, Edouard Philippe. De asemenea, mă voi întâlni cu secretarul general al OCDE, Angel Gurria. Aderarea țării noastre la OCDE este un obiectiv important pentru Guvernul pe care-l conduc. Acestea, odată cu ridicarea nivelului de trai al românilor și repornirea motorului investițiilor, sunt prioritățile Guvernului acum", a completat Grindeanu.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CULISELE surprinzătoarei numiri a lui Geoană ca numărul 2 din NATO

2 Ce legătură are scandalul uriaș de la CCR pe codurile penale cu ieșirea PSD de la guvernare

3 „Aș vrea să renunț la job și să facem sex toată ziua”

4 Așa e!

5 Interesant! Magyar Nemzet: De când Dragnea urmăreşte de după gratii zvârcolirile fostului său partid, Gabriel …

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic