Grindeanu: Consiliul Politic Naţional al PSD a validat listele de candidaţi la parlamentare pentru 19 organizaţii

Grindeanu: Consiliul Politic Naţional al PSD a validat listele de candidaţi la parlamentare pentru 19 organizaţii

PSD a validat listele de candidaţi la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii şi miercuri va organiza o nouă şedinţă a Consiliului Politic Naţional pentru restul de organizaţii, a declarat prim-vicepreşedintele social-democrat, Sorin Grindeanu.

"În Consiliul Politic Naţional am validat listele pentru 19 organizaţii, urmând ca mâine să facem o altă şedinţă a CPN pentru restul de organizaţii", a declarat Sorin Grindeanu, marţi, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

El a precizat că miercuri, la ora 16.00, Organizaţia PSD Bucureşti va depune listele la Biroul Electoral Municipal.

Tot în CPN, a anunţat Grindeanu, au fost stabilite conduceri interimare la trei organizaţii ale PSD.

"Alba - domnul europarlamentar Victor Negrescu, Covasna - domnul Barbu Bogdan şi Vrancea - domnul deputat Angel Tîlvăr", a precizat Grindeanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”