Grindeanu despre întâlnirea cu Dragnea: Nu pot să spun nici că a fost prietenoasă, nici dușmănoasă

Grindeanu despre întâlnirea cu Dragnea: Nu pot să spun nici că a fost prietenoasă, nici dușmănoasă

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat marți că s-a întâlnit cu președintele PSD, Liviu Dragnea, la insistența unor prieteni comuni, iar întrevederea "nu a fost nici prietenoasă, nici dușmănoasă".

 "Nu este o relație de iubire, să fim serioși. În această perioadă au fost anumiți prieteni comuni care au insistat să ne întâlnim și să avem o discuție, urmare și a contestației și a acțiunii mele de a contesta decizia de excludere. Am avut acea discuție, fiecare și-a spus argumentele, cu plusuri, cu minusuri. Dânsul a câștigat trecând acea moțiune de cenzură în Parlament, eu mi-am exprimat în continuare opțiunea de a rămâne în PSD. Nu pot să spun nici că a fost prietenoasă, nici dușmănoasă, a fost o discuție cu argumente din partea fiecăruia", a declarat Grindeanu, întrebat dacă a mai discutat cu Dragnea după moțiunea de cenzură înaintată împotriva sa.

Întrebat de jurnaliști cum califică politica actualului Guvern, fostul premier a răspuns: "Am urmărit îndeaproape. Eu le doresc să mențină ritmul de creștere din primul semestru. A fost un ritm peste ceea ce ne-am angajat noi atunci când am venit cu bugetul în Parlament la începutul anului, noi aveam o previziune de 5,2, a mers la 5,8 pe primul semestru. (...) Eu am văzut declarațiile domnului prim-ministru Tudose și ale celorlalți că e o rectificare pozitivă, eu vă rog să mă credeți că nu am intrat în detalii să mă uitat defalcat".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale