Grindeanu, despre proteste: Într-o democrație normală, fiecare om are dreptul la opinie

Grindeanu, despre proteste: Într-o democrație normală, fiecare om are dreptul la opinie

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marți, referindu-se la protestele care au avut loc recent, că într-o democrație normală fiecare om are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea.

"Eu respect opinia fiecăruia (...) Fiecare om, într-o democrație normală, are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea. Respect dreptul la opinie al fiecăruia și n-am ce să comentez", a declarat Sorin Grindeanu, la sediul PSD, fiind întrebat ce le transmite oamenilor care au protestat recent față de proiectele de OUG privind grațierea și modificarea Codurilor penale.

În acest context, premierul a precizat că a văzut "diverse lucruri care nu sunt conforme cu realitatea", dar și unele care "sunt conforme cu realitatea".

Întrebat dacă Guvernul va aproba aceste ordonanțe, chiar dacă va fi organizat un referendum pe această temă, Grindeanu a precizat că nu a discutat cu ministrul Justiției despre cele două proiecte de acte normative.

"O să mă informez în zilele următoare, mâine, poimâine, despre ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere", a spus Grindeanu.

Totodată, întrebat dacă vor fi făcute modificări la cele două proiecte de OUG, Grindeanu a răspuns: "O să văd în urma informării pe care mi-o va da ministrul Justiției".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară