Grindeanu, despre proteste: Într-o democrație normală, fiecare om are dreptul la opinie

Grindeanu, despre proteste: Într-o democrație normală, fiecare om are dreptul la opinie

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marți, referindu-se la protestele care au avut loc recent, că într-o democrație normală fiecare om are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea.

"Eu respect opinia fiecăruia (...) Fiecare om, într-o democrație normală, are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea. Respect dreptul la opinie al fiecăruia și n-am ce să comentez", a declarat Sorin Grindeanu, la sediul PSD, fiind întrebat ce le transmite oamenilor care au protestat recent față de proiectele de OUG privind grațierea și modificarea Codurilor penale.

În acest context, premierul a precizat că a văzut "diverse lucruri care nu sunt conforme cu realitatea", dar și unele care "sunt conforme cu realitatea".

Întrebat dacă Guvernul va aproba aceste ordonanțe, chiar dacă va fi organizat un referendum pe această temă, Grindeanu a precizat că nu a discutat cu ministrul Justiției despre cele două proiecte de acte normative.

"O să mă informez în zilele următoare, mâine, poimâine, despre ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere", a spus Grindeanu.

Totodată, întrebat dacă vor fi făcute modificări la cele două proiecte de OUG, Grindeanu a răspuns: "O să văd în urma informării pe care mi-o va da ministrul Justiției".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Germania se pregătește să asigure transferul a 800.000 de militari ai alianței spre Est

2 Din 2020 și până în prezent, diferența dintre PIB-ul SUA și cel chinez s-a mărit de la aproximativ 5 trilioane de dolari la 10 trilioane de dolari în …

3 De ce nu au reușit românii să facă față turcilor în evul mediu. Motivele pentru care victoriile românești se terminau cu pierderea tronului

4 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

5 Foarte interesante amănunte!