Grindeanu: Eu chiar susțin un referendum care vizează lupta împotriva corupției; toată lumea susține asta

Grindeanu: Eu chiar susțin un referendum care vizează lupta împotriva corupției; toată lumea susține asta

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marți că susține organizarea unui referendum care vizează lupta împotriva corupției, subliniind că toată lumea susține acest lucru.

"Am fost azi până la Guvern, pentru că mi s-a transmis o adresă din partea Administrației Prezidențiale. (...) În nume personal, (...) eu chiar susțin un referendum. Cum să nu susținem ceea ce scrie acolo — lupta împotriva corupției? Normal. Toată lumea susține asta", a declarat premierul Grindeanu, la sediul PSD.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislației în materie penală.

Totodată, șeful statului le-a transmis marți președinților celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunță că a declanșat procedura privind organizarea unui referendum național prin care poporul să-și exprime voința cu privire la continuarea luptei împotriva corupției și asigurarea integrității funcției publice.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

2 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

3 „Suntem deja aici. România nu va trebui să lupte ca Ucraina”

4 „Gustul” manelelor și „lecția de manipulare a maselor cu Chris Martin”

5 Foarte interesante amănunte!