Grindeanu, întrebat despre unde s-ar trata dacă ar avea o problemă gravă: Aici, am încredere în medici

Grindeanu, întrebat despre unde s-ar trata dacă ar avea o problemă gravă: Aici, am încredere în medici

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seara, că, în cazul în care ar avea o problemă gravă de sănătate, s-ar trata în România întrucât are încredere în medici și în profesionalismul acestora.

"Aici, sincer. Aici am tratat toate lucrurile și eu și familia mea, pentru că am încredere în primul rând în medici și în ceea ce înseamnă profesionalismul personalului din acest domeniu și nu numai", a precizat Grindeanu, la România TV, întrebat unde s-ar trata dacă ar avea o problemă de sănătate.

El a precizat că în programul de guvernare există măsuri de creștere a veniturilor medicilor, astfel încât aceștia să rămână în țară.

"Avem prinse măsuri în programul de guvernare în a crește veniturile medicilor astfel încât să-i păstrăm în țară. Salarii pentru medici rezidenți. De asemenea, lucruri care vin conex cu aceste măsuri, precum prima chirie, lucruri pe care colegi de-ai mei au început să le anunțe", a adăugat Grindeanu.

În plan general, premierul a mai spus că, în primul trimestru, PSD și-a propus, potrivit programului de guvernare, 43 de măsuri, din care, susține Sorin Grindeanu, au fost realizate "cam jumătate".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”