Grindeanu l-a numit pe Marius Sepi secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social

Grindeanu l-a numit pe Marius Sepi secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Nicolae Marius Sepi în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

De asemenea, Grindeanu i-a eliberat pe Neculai Banea și Claudiu Vrînceanu din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, numindu-l în această poziție pe Petru Alexandru Frătean.

La Ministerul Turismului, premierul i-a numit secretari de stat pe Cristina Ionela Tărteață și Petre Iulian Nicolescu. La Ministerul Afacerilor Externe, Monica Dorina Gheorghiță a fost desemnată secretar de stat.

Au fost eliberați din această funcție Tudorel Roman — la Ministerul Transporturilor și Teodor Mihalcea — la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale