Grindeanu, NOU gest de SFIDARE și CINISM la adresa protestatarilor!

Grindeanu, NOU gest de SFIDARE și CINISM la adresa protestatarilor!

Grindeanu mai face un gest sfidător și cinic la adresa protestatarilor din România! După ce la mijlocul săptămânii a numit-o pe una care se judecă pentru 19 fapte de luare de mită, și a revocat-o fără să dea cea mai mică explicație, vineri a comis-o iar! Grindeanu a numit secretar de stat o pesedistă care spunea că mitingul din Piata Victoriei e „înfiorător”, că ”Răul vine unde găseşte loc”!

Preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD, Maria-Manuela Catrina, a fost numită, vineri, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu secretar de stat în Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Catrina a devenit cunoscută publicului după ce a postat, duminică, o imagine panoramică de la protestul din faţa Palatului Victoria despre care a spus că este ”o imagine „înfiorătoare” adăugând că ”Răul vine unde găseşte loc”, transmite news.ro.

Maria Manuela Catrina a comentat, duminică, pe Facebook, o imagine de ansamblu realizată în timpul protestelor din ultima săptămână, afirmând că este „o imagine înfiorătoare”, şi a postat o rugăciune pentru ca lecţiile zilelor trecute să nu fi fost „în van”.

„O imagine infiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris Catrina.

Ea a postat pe Facebook un pasaj din Biblie, Luca 18, 10-14.  „Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălalt vameş. Fariseul, stând, aşa se ruga întru sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca acest vameş. Postesc de două ori pe săptămână şi dau zeciuială din toate câte câştig. Iar vameşul, departe stând, nu vroia nici ochii sa­-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va inalta”„, scrie ea.

Maria Manuela Catrina a fost şi candidat la alegerile din 11 decembrie, la Sibiu. Anterior, ea a condus Institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai”, patronat de Adrian Năstase, şi a lucrat în cadrul Departamentelor PSD în perioada în care Năstase era preşedinte al Consiliului Naţional.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?