Grindeanu trimite la președinție demisiile miniștrilor Sevil Shhaideh, Lia Olguța Vasilescu și Carmen Dan

Grindeanu trimite la președinție demisiile miniștrilor Sevil Shhaideh, Lia Olguța Vasilescu și Carmen Dan

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa trimita la Palatul Cotroceni celor mai fideli ministri ai lui Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan, au declarat, pentru HotNews.ro , surse politice.

Aceasta informatie vine in contextul in care in cursul serii de vineri Sorin Grindeanu a reusit sa-l schimbe in functie pe secretarul General al guvernului, Mihai Busuioc, pe care l-a inlocuit cu Victor Ponta, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Vineri, Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al dezvoltarii, a emis un ordin prin care impune ca atributiile ministrului delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, sa fie delegate secretarului de stat Luminita Zezeanu. Rovana Plumb este o apropiata a lui Victor Ponta.

In aceeasi zi, aceasta a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) si a decis cine va primi finantare. Sevil Shhaideh a fost prima optiune a lui Liviu Dragnea pentru functia de prim ministru, dar numirea sa a fost refuzata de presedintele Klaus Iohannis.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”