Gruparea SI a difuzat două înregistrări video în care avertizează că atacurile din Bruxelles sunt doar începutul

Gruparea SI a difuzat două înregistrări video în care avertizează că atacurile din Bruxelles sunt doar începutul

Gruparea jihadistă Stat Islamic a difuzat vineri două înregistrări video în care avertizează că atacurile teroriste de la Bruxelles "sunt doar începutul coșmarului", transmite sâmbătă Xinhua, care citează postul belgian RTBF.

Potrivit Xinhua, cele două înregistrări video au fost trimise ziarului belgian Le Soir, iar în ele apar doi militanți radicali care le cer guvernelor occidentale să-și retragă trupele din Siria și Irak.

"Spuneți-le să-și retragă avioanele și soldații și veți trăi în pace. Coșmarul abia a început. Ceea ce urmează este și mai îngrozitor. Amintiți-vă de mesajul meu de acum un an când am anunțat că vom ataca Parisul și Bruxellesul. Am realizat acest lucru și avem și alte ținte", spune unul dintre indivizii care apar în înregistrările video.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale